torstai 4. tammikuuta 2018

Markkinointiapua ja kohdemarkkinointia kotitalouksille, kuolinpesille, yrityksille muutto- ja kantopalvelu, kuljetuspalvelutarpeitanne varten, samoin mikäli pihassanne tarvetta raivaustöille

Joulu on ohi, mutta tarjoamme hämäläiseen tapaan kotitalous-, markkinointiapua ja kohdemarkkinointia kotitalouksille, kuolinpesille, yrityksille muutto- ja kantopalvelu, kuljetuspalvelutarpeitanne varten, samoin mikäli pihassanne tarvetta raivaustöille, lumitöille tmv:lle


Tiedustelut / tilaukset e-mail:

Talonmiespalvelu@gmail.com
Maksutapa käteisellä ennakkomaksuin yksilöllisin sopimuksin tapauskohtaisesti. 
Yleishinnoittelu lähtee 50€ alkava tunti + siirtymäkorvaus + työkalukorvaus

........................................

Pihapalvelumme tekee joko käsitöintä tai konetyönä tilanteen mukaan mitä moninaisempia pihatöitä nurmikoiden luomisista savisille nurkkavierustoille tai kokonainaisia kiviaitoja tai mitä sitten sovitaankaan pihatöina http://pihatyot-Tampere.blogspot.fi

Pihatyöt puutarhatyöt pihapalvelut kukkapenkkien nurmikoiden luomiset Tampere Pirkanmaa vain eräs toiminnoistamme












Oletko kyllästyn katselemaan hamppeja pihassasi, yrityksesi tiloissa, työmailla, jotka vain notkuvat siellä? 

Tilaa itsellesi, anopille, isovanhemmillesi kaikkien aikojen huuliveikko moniosaaja, jolla "ei huuli lennä kuin pitaalisten juhlissa", mutta hommat hoituvat jouhean savuttoman raittiin talonmiehen / puutarhurin / kantomiehen / puunkaatajan, muuttoavun, avustamana on sitten kyseessä muuttokuljetus Tampere Nokia Pirkkala Ylöjärvi Kangasala Akaa, Valkeakoski Pirkanmaa miten sitten sovitaankaan.


Pääasia on että hommat sujuvat, eikä olo murheenkyntämä?

Emme saavu roomalaisten sotilaiden tapaan telomaan, emmekä laittamaan ketää ristille ristiriipuntaan. Ohessa kuva Hervannan joulukirkon koristeista


Voitte toki tilata jonkun salaa kusitauolla runkaavan, sätkää imevän hampparin narkkarin, joka pitää kaljataukoja kahvitauoilla tai otat Talonmiespalvelu Tampereeseen yhteyttä sähköpostilla talonmiespalvelu@gmail.com ;) ?



_____________________________________________________________________

Olen vakuuttunut että kun näette minut / ryhmäni hommissa on vuodenaika mikä vaan, niin havaitsette ettei siinä kauan nokka tuhise, kun hommat on hoidettu on sitten lumipainon takia ikävästi kulkuväylälle kaatuneista puista tmv:sta.

Liian monta kertaa erilaiset huoltoyhtiöt tmv:t tekevät naamansa totisina kuin housuunsa lauenneet pedofiili-imaamit / papit. 
Asiakalähtöisen palvelumme ydinasia on ilahduttaa samalla hurtin huumorin keinoin erilaisia asiakasryhmiämme mitään säälimättä mitään kunnioittamatta. Saatte hommiinne Suomen laadukkainta vittuilua jos niin sovitaan ja ennakkomaksut toimivat. Mikäli haluatte perinteisen "turpa kiinni" sutenöörin hommiinne, hinta on sama tai enempi ;)

Palvelumme kohokohtina hurtti musta huumori lisäpalveluna, missä ei harrasteta estoista pidättyvyyttä vaan sanotaan ruma sana, niin kuin se on, on sitten kyse kuolleesta puusta pihassanne tai pystyynnussitusta puolikuolleesta pensasaidasta raja-aitana, mikä pitäisi saada nurin tai kuolinpesän tyhjäyksestä.
Joskun nauruterapia on paikallaan kuolinpesänkin tyhjäyksessä, on siellä sitten varastossa mukana dildovarasto tai pumpattava Barbara ja tekovittu?

(Kuvat sensuroitu, vaikka niitäkin olisi) 

_____________________________________________________________________ _____________________________________________________________________
Palvelumme jälki siinä ei ole kissallakaan nuolun sijaa jollei tyydy itseään nuolemaan, hommat hoituvat, eikä turhia silmänpalvontoja tehdä. Sanotaan suoraan mikä on järkevää, liian monasti ihmiset kuvittelevat että pystyynkuollut risuaita on vielä pensasaita, vaikka laakista näkee, että kuollut se on ja juuresta poikki olisi paras ratkaisu. 

Toki joskus on niin tolloja asiakkaita, että maksavat kuolleen aidan leikkauksesta, seurauksena kuollutta aitaa lyhennetty, mutta eläväksi sitä ei saa, sellaista Jeesusta ei olekaan, joka näinä aikoina kuollutta puuta tai pensasaitaa muuten elvyttää kuin juuresta poikki.

Ohessa kuva: Orapihlaja-aita leikattu vain tynkä jättäen 



Taustalla liki kuollut puu nurin maisemaa pilaaamasta ja olemasta vaarana pihassa kulkeville



Samoin muutoissa raahataan monasti pisteestä A, pisteeseen B tavaraa mitä ei huolittaisi edes kierrätyskeskukseen, kun oikea paikka olisi Tarastejärven kaatopaikka.
Tämän tapaisia säkkejä ei pidä heittää Tarastejärven kaatopaikalle, eikä muuallekaan roskiin vaan lahjoittaa lähimmälle pukkipalvelulle käyttöön joulunajaksi

Erilaisia puutarha-, piha-, muutto- tmv palveluitamme tilaavat yleensä elämäänsä kyllästyneet itsemurhaa hautovat ihmiset, mutta palvelumme jälkeen monet kaivavat virsikirjan ja koraalikirjan ja alkavat laulamaan Herralle ylistystä, vaikka olisivat olleet ateisteja koko pienen ikänsä ja harrastaneet kaikkia mahdollisia syntejä negrofiliasta onaniaan eläimiinsekaantumisiin ja suvakkihölmöilyyn.



Tilatkaa hulvaton palvelumme hommat hoituvat siinä samalla, eikä tarvitse erikseen katsoa ylen huonoja ohjelmia illalla, vaan voitte antaa ylen kun havaitsette, että on sosiaalipornoa jälleen tarjolla A-Studiossa tmv:ssa, missä unohdetaan todellisuus maahanmuuttoinvaasioissa alkuperäväestöille ja islamin terrorismi kansakunnille



Aika ei käy pitkäksi kun tilaatte palvelumme viihdyttämään, kiihdyttämään teitä työn ohessa. Kun aika on tilatkaa ajoissa:

Takuulla aitoa suomalaista huumoria ilman imaamin huutoja ja taikamatolla rukoilua kesken sovittujen hommien


---------------------------------------
https://markkinointiapua.blogspot.fi
--------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti